Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Menu

 
Reels Image

Program zvestobe
Program zvestobe

 

!!! BITI ZVEST SE SPLAČA !!!

 

Zvestoba je znak zaupanja. Zaupanja v naše proizvode in storitve. Takšno zaupanje in zvestobo mi negujemo in ne ostajamo samo pri besedah. S programom zvestobe v obliki popustov in akcij to tudi dokazujemo!

 

V.I.P. stranka

Vsak, ki kupi slikarski material v vrednosti večji od 100 €, dobi 7% popust. Za nakup v večji vrednosti nam javite preko e-pošte. Takšen popust nato velja pri vsakem nakupu V.I.P. stranke, ne glede na vrednost prihodnjih naročil. Mi še posebej razvajamo naše V.I.P. stranke.

 

Art SCHOOL stranka

Vsaka osnovna, srednja ali visoka UMETNIŠKA ŠOLA, ki se registrira preko tega OBRAZCA lahko uveljavlja 10% popust v celotnem obdobju registracije. Istočasno nudimo šolam tudi možnost plačila preko fakture/računa, ki se izda ob dostavi blaga.

 

 

Pogoji za uveljavljanje popusta

Različne vrste popusta se ne morejo medsebojno kombinirati (na primer TOP proizvod in V.I.P. stranka), temveč se izvrši eden od možnih popustov (tisti z višjo vrednostjo).

Popusti so na razpolago ob popolni in verodostojni registraciji (vpisu vseh podatkov, ki so potrebni za registracijo). Administratorji spletne strani si pridržujejo pravico zavrniti popust, v kolikor se ne spoštujejo splošni pogoji poslovanja. Pogoji za upravičenost do popusta se obravavajo ob naročilu blaga (tj. ob plačilu). Popusta ni mogoče dobiti retroaktivno (za nazaj).

EAA 2021 Žirija Intervju - Bolgarija

11.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Italija

10.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Romunija

09.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Srbija

08.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MTc0M
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу
Privoščite si kreativno presenečenje
{IMAGE}
{NAME}
Na zalogi Številka: {NUMBER} Cena: {PRICE} €
-
1
+
Dodaj v košarico
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
Na zalogi Številka: {SECOND_NUMBER} Cena: {SECOND_PRICE} €
-
1
+
Dodaj v košarico