Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.
Ok

Menu

 

Introduction » Blagovne znamke » Schmincke

umetniške barve Schmincke


 

 


 

 


 

 


 

 

Umetniški pribor Schmincke


"Prizadevamo si za najboljše." To je moto, ki sta ga pred mnogimi leti zasnovala ustanovitelja Schmincke & Co., gospoda Hermann Schmincke in Josef Horadam. Od leta 1881 je njihova manufaktura postopoma postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk umetnikov na svetu.Schmincke Horadam - prestiž profesionalnih slikarjev - akvarelistovZnamka Schmincke že več kot 130 let izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Izjemni pigmenti in edinstvene lastnosti so še posebej povezane z akvarelnimi barvami Schmincke. Horadam, po katerem so poimenovani ti izjemni akvareli, je bil znan tudi po svojih super granulacijskih barvah Schmincke super granulating.Schmincke Mussini in druge umetniške poslasticeČe imate raje tradicionalni umetniški material, vas bodo Mussini oljne barve zagotovo navdušile. Schminckejeva umetniška dela se držijo najstrožjih standardov in postopkov, pridobljenih od izkušenih akademskih slikarjev po vsem svetu.. Druge dobro znane barve Schmincke vključujejo akrilne barve študentske kakovosti Schmincke Akademie in profesionalni asortiman Schmincke PRIMAcryl.
Ljubitelji Airbrush radi izbirajo med široko paleto Schmincke aerocolors. ARTMIE priporoča to znamko umetniških dodatkov vsem, ki želijo napredovati in odkrivati ​​sanjske dodatke.

EAA 2021 Žirija Intervju - Bolgarija

11.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Italija

10.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Romunija

09.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Srbija

08.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

YThjZmI3N