Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Menu

 
Reels Image

Introduction » Hobby » Slikanje po številkah » Slikanje po številkah Foto na platnu - KVADRAT


        

Slikanje po številkah Foto na platnu - KVADRAT

ARTMIE Slikanje po številkah Foto na platnu

 

novo

Razpoložljivost: Pri vas DOMA v 13 - 19 delovnih dneh
Izdelek št.: XONFOTO-S
Proizvalajec: ARTMIE
Izberite dimenzijo Slikanje po številkah iz fotografije - kvadrat
Cena brez DDV : 34.59 €
Cena z DDV (22 %):
42.20 €

into the basket:
  kos  

Slikanje po številkah je ustvarjalna dejavnost, ki vam bo izpolnila trenutke počitka in spodbudila skrite umetniške nagnjenosti v vas. Za večji uspeh v tej zabavni igri vam predstavljamo še eno sproščujočo novost, ki je ustvarjena točno po vaši zamisli - slikanje po številkah iz vaše lastne fotografije. Za kaj se gre?

Predstavljajte si svojo najljubšo fotografijo, na kateri so vaši najdražji, hišni ljubljenčki, dežela sanj, pomemben življenjski trenutek ali prizor s kraja, kjer imate prijetne spomine. Še bolj se poglobite v ta občutek in z nami ustvarite sliko za poslikavo. Vse, kar morate storiti, je, da nam pošljete fotografijo, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo. Čez nekaj dni boste v roki držali originalni komplet za slikanje po številkah ARTMIE s podrobnejšimi informacijami in navodilom.

.

 width=

.
V čem se komplet ARTMIE razlikuje od ostalih? Platno je narejeno iz 100% bombaža, na katerem bomo natisnili vnaprej narišena shema s številkami iz fotografije. Prihaja iz italijanske družinske tovarne, kjer je tkano po naročilu z gramaturo 320 g/m². Natisnili ga bomo po vaši zamisli, napeto na kakovosten, trden, lesen okvir. Platno ARTMIE je ponosen izdelek, ki ga cenijo na tisoče profesionalnih umetnikov po vsem svetu. Kmalu boste imeli priložnost tudi vi naslikati ta najljubši kos.

.

Slikanje po številkah: Kako do tega?

.

Skrbi nas, ali vas slikanje po številkah sprošča in vam pomaga, da se znebite stresa ali je pa to le rutina. Zato smo izumili poseben način, s pomočjo katerega lahko takoj začnete slikati. Slika je sestavljena iz belega grundiranega platna, na katerem so postavljena bela polja s številkami. Za vsako od njih je pripravljeno enako število akrilnih barv, ki so del pakiranja. Postavljene so v lončkih s prostornino 5 ml, tako da se lahko preprosto prepustite poslikavi. S pomočjo priloženih slikarskih čopičev različnih oblik in velikosti lahko začnete barvati polja. Barve imajo visoko pokritost in so pripravljene z idealno gostoto, zaradi česar se vam ni treba truditi z redčenjem.

.

Postopek za naročanje slike po številkah iz fotografije je zelo preprost. Fotografirajte svoj najljubši predmet ali okolje. Fotografija naj bo čim bolj ostra in pripravljena z najvišjo kakovostjo. Slika po številkah iz fotografije bo najboljša, če bodo predmeti na sliki osvetljeni, ne predaleč in količina predmetov v optimalnem številu (ne več kot 5). Enako pravilo velja za fotografijo iz srednje razdalje, tako bodo podrobnosti bližje, ostrejši, takšna bo slika tudi po barvanju.
Če ste izbrali pravo fotografijo, nam jo po oddaji naročila pošljite po e-pošti. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi in v zelo kratkem času boste dobili predogled, ki je pripravljen od naših grafičnih oblikovalcev. Po odobritvi bomo začeli z izdelavo in vaš novi hobi bo kmalu v vašem domu.

.

paint by numbers

.

Celoten komplet za slikanje po številkah ARTMIE vsebuje:

  • 100% bombažno slikarsko platno ARTMIE na okvirju PROFI z gramaturo 320 g/m² z oštevilčenimi polji in natisnjeno shemo za slikanje,
  • platno je napeto na trdnih smrekovih letvicah z zaobljenimi robovi, da se platno ne poškoduje,
  • 3 slikarski čopiči z različnimi velikostmi in debelino ščetin,
  • komplet akrilnih barv v lončkih (5 ml),
  • poslikan vzorec, ki vam bo pomagal pri pravilnem barvanju slike

artmie

*POZOR! Izdelava te posebne slike za nas je previden postopek, ki mu namenjamo veliko energije in ljubezni. Ker tega izdelka "po naročilu" ni mogoče narediti enako dvakrat, se vsakega naročila lotimo posebej in je prilagojeno potrošniku "po njegovi meri". Po vaši obvezni potrditvi grafične priprave pošljemo motiv neposredno v tisk. Ta posebna in po meri prilagojena slika je edinstvena in ne spada v običajno ponudbo naše spletne strani. Zato vas prosimo, za plačilo naročila vnaprej. Opozarjamo vas, da ne pozabite, da za omenjeni nadstandardni in po meri prilagojeni izdelek ne velja Zakon o varstvu potrošnikov št. 102/2014, o pravici do odstopa od pogodbe v roku 14 dni, razen če gre za tehnično napako..

*Čas dostave začne teči od končne potrditve predogleda s strani potrošnika

 width=

 

EAA 2021 Žirija Intervju - Bolgarija

11.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Italija

10.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Romunija

09.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

EAA 2021 Žirija Intervju - Srbija

08.08.2021

Najljubša tehnika? Risanje ali slikanje?

Created by the system www.fast-webshop.com

MGE4M2I
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу
Privoščite si kreativno presenečenje
{IMAGE}
{NAME}
Na zalogi Številka: {NUMBER} Cena: {PRICE} €
-
1
+
Dodaj v košarico
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
Na zalogi Številka: {SECOND_NUMBER} Cena: {SECOND_PRICE} €
-
1
+
Dodaj v košarico