Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Introduction » Tempera barve

Temperne barve za slikanje

Tempera barve po najnižjih cenah na slovenskem trgu. Tempere so odlične za začetnike in otroke, pogosto pa se uporabljajo v umetniških šolah. Vsak slikar je začel s tempera barvami in se od njih ni nikoli dokončno ločil v celi svoji karieri, temveč se jim je vedno vračal.


 

Cena 2.99 €

normal price 38.90 €

Cena 33.90 €normal price 25.90 €

Cena 21.90 €normal price 18.99 €

Cena 14.99 €

normal price 13.29 €

Cena 9.99 €normal price 9.99 €

Cena 8.99 €normal price 7.49 €

Cena 5.99 €


Tempera barve - izvrstna kvaliteta

Tempere so barve vezane na oljne emulzije in emulgatorje. Imajo lastnosti vodnih barv, zaradi česar se z lahkoto nanesejo. Mešajo se tako kot oljne barve in se enostavno posušijo z izparevanjem vode. Tempere imajo polnejše sence od akvarela, ne puščajo sledov čopiča in so ravno zaradi svojih lastnosti pogosto priljubljen slikarski pribor za začetnike in tudi izkušene slikarje. Preglejte našo ponudbo v kateri lahko najdete tempere, kot tudi druge slikarske materiale, po najnižjih cenah na trgu.

Tempere - barve po najnižjih cenah

Tempere - niso velika investicija, ampak ko temu dodamo še čopiče, platna, stojalo in ostalo slikarsko opremo - se stroški slikarskega ustvarjanja zelo povečajo. Ker se tega zavedamo, Vam nudimo garantirano najnižje cene na slovenskem trgu, ki Vam bodo pomagale prihraniti in privoščiti si še kakšen dodaten kos opreme. Zakaj ta garancija? Če želite kupiti tempere ali katerikoli drug slikarski pribor, ki pa je le cenejši v drugi spletni trgovini, nam to sporočite in naša cena bo takoj znižana! Izberite tempere pri nas!

Tempere - kupujte barve na spletu

Razlog, zaradi katerega Vam lahko ponudimo najcenejše tempere in druge izdelke je v naših stroških z dostavo teh izdelkov - ti so nižji kot pri klasični trgovini s slikarskim priborom. Nakup preko interneta je ugodnejši za Vas! Ne izkubljajte časa za nepotrebno iskanje po trgovinah in kupujte tempere pri nas, v miru in udobju Vašega doma.

MjdjNTU1