Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Menu

 
Reels Image

4 Fantastični Triki za Boljšo Risbo

17.05.2021

4 Fantastični Triki za Boljšo Risbo

Risanje je vaša strast? Že od nekdaj je bilo videti, da imate talent, toda potrebujete nekoga, ki bo vas vodil?

Svinčniki

Če uporabljate grafit - uporabite različne debeline in oblike grafita, ne le svinčnikov. To daje risbi bogastvo in lahko tudi pospeši postopek. Ko želite na primer pokriti večjo površino. Kombinacija različnega oglja daje tudi večje možnosti in bogato risbo - stisnjeno in naravno, oglje v svinčniku, oglje v prahu ...

Radirka

Mehka radirka, Gnetena radirka, Gnetilna guma...

Vsi vemo, kaj je radirka, a ste že naleteli na mehko radirko? Pri risanju s svinčniki, pasteli in še posebej naravnim ogljem je ta radirka odlično orodje za brisanje majhnih detajlov, saj jo lahko oblikujete po želji in odlično absorbira grafit.

Svinčnik iz papirja

Razmaževanje grafita ali oglja s prsti na papir dejansko ni priporočljivo. Delno zaradi maščob na prstih, pa tudi zaradi umazanega videza, ki ga dobimo na koncu. Papirnati svinčniki so pravzaprav tesno valjani papir, s katerim lahko senčite in razmažete sled svinčnika, da bi zmehčali prehode.

Fiksativ - strdilno sredstvo

Ko končate risbo, jo poškropite s strdilnim sredstvom, tako da grafit, oglje ali pastel ostanejo na svojem mestu, vendar ... fiksativ lahko uporabite ne le na koncu risanja, ampak tudi med plastmi - ko je papir nasičen poškropite s fiksativom, počakajte, da se posuši in lahko znova narišete

Kako pogosto rišete?

Created by the system www.fast-webshop.com

YzE1Y2Y
Популарни производи
У глобалу: 0
Све у корпу
Privoščite si kreativno presenečenje
{IMAGE}
{NAME}
Na zalogi Številka: {NUMBER} Cena: {PRICE} €
-
1
+
Dodaj v košarico
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
Na zalogi Številka: {SECOND_NUMBER} Cena: {SECOND_PRICE} €
-
1
+
Dodaj v košarico