Na naši spletni strani uporabljajo digitalni piškotki (cookies). Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da vaš brskalnik in naprava preneseta nekaj piškotkov.

Kontakt
kontakt - artmie.si

 

Pon - Pet: 08:00 - 16:00 | info@slikarski-material.si

 

Veselimo se vašega stika!

Pripravljeni smo deliti svoje znanje in izkušnje, da vam olajšamo izbiro najbolj specifičnih dodatkov, ki obstajajo. Kot vodilni na trgu z največjo in najširšo paleto slikarskega pribora, se zavedamo, da boste za izbiro pravega slikarskega materiala potrebovali našo pomoč.

 

V primeru kakršnih koli težav - tu smo za vas!

Zaupajte nam, cilj vseh nas je, da težko pričakovano blago pravilno in brez poškodb pride na vaš naslov. Zavedamo se tudi, da se občasno lahko pojavi manjša težava, na katero se bomo takoj odzvali. Brez stresa nas kontaktirajte, rešili bomo vse težave!

Po Zakonu o varstvu potrošnikov imate 7 dni časa za vrnitev blaga (od dneva prejema blaga), 14 dni za zamenjavo blaga (od dneva prejema blaga) in 30 dni za rešitev pritožb in reklamacij.

 

Mislite, da bi lahko sodelovali? Odlično!

Odprti smo za vse vrste sodelovanja. Ne glede na to, ali ste profesionalni slikar, amater, ljubitelj ali pa študent, če menite, da lahko najdemo skupni interes - nam sporočite! Z veseljem vas bomo spremljali na družbenih omrežjih in sodelovali v obojestransko korist.

 

kontakt in splošne informacije info@artmie.si
reklamacije, zamenjava, vračilo help@artmie.si
trženje, IG, YT, FB, sponzorstva social@artmie.si
sodelovanje, veleprodaja sales@artmie.si

 

V kolikor imate težave s samim naročilom, vam bomo z veseljem pomagali!

 


ZGZiN2